Over Ingeding

De geweldige inzet van de afdeling neonatologie I.C. voor pasgeboren baby’s, was de inspiratie voor het opzetten van ingeding. Kersverse ouders komen veelal op een zeer onverwachte wijze met de afdeling neonatologie I.C. in aanraking. Vaak is dit op het moment dat hun pasgeboren kindje het alleen niet kan redden. Naast de goede zorgen voor de baby en ouders, denkt de afdeling ook aan de kleine dingen, die van onschatbare waarde kunnen zijn. Zoals bijvoorbeeld foto’s, kleertjes en als het soms niet goed afloopt aan kleine maar uiterst belangrijke herinneringen.

Zo zijn de omslagdoeken van ingeding ontstaan. Ingeding is een mooi en uniek handgemaakt cadeau voor de kleintjes. De omslagdoeken zijn tweezijdig te gebruiken en hebben een mooie, ronde vorm. Omdat ingeding het beste wil voor de nieuwe wondertjes, streven we naar omslagdoeken van 100% katoen. Deze stof heeft een sterk absorberende werking en is luchtdoorlatend.

€1,- van elk verkocht product wordt omgezet naar kleinigheden als kleertjes, doeken of knuffeltjes. Ingeding biedt deze aan, voor de ouders en pasgeborenen die vaak in moeilijke tijden op de afdeling Neonatologie I.C. verblijven.

Een mooi en uniek handgemaakt cadeau, waarbij u tegelijkertijd helpt om vele kersverse ouders blij te maken, in moeilijke tijden met hun pasgeboren baby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *