23 apr

Dag ….

Na een aantal jaren met veel plezier en toewijding gewerkt te hebben aan de omslagdoeken, is er het moment gekomen hiermee te stoppen. Er zijn andere, creatieve, dingen op mijn pad gekomen, waar ik graag mee bezig ben. Ik hoop ook in de nabije toekomst dan ook een andere invulling te kunnen geven aan Ingeding.nl

Voor nu heel erg bedankt voor alle complimenten en aangekochte omslagdoeken! Dankzij jullie heb ik dit kunnen doen en omslagdoeken aan Neonatologie IC kunnen schenken. De laatst overgeblevene zullen ook die kant op gaan.

Met een traan en een lach,

Dank jullie wel!

Inge

15 mei

Nogmaals Dank

Nogmaals dank van de afdeling Neonatologie I.C. voor de omslagdoeken!

“De prachtige omslagdoeken hebben wij met veel bewondering ontvangen. Ze komen goed terecht en we zullen ze aanbieden “van ouders, voor ouders”. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.

Geweldig toch?! En ze weten nog niet dat er binnenkort nog 2 omslagdoeken hun kant op komen, er zijn er alweer 4 verkocht!

23 apr

Op de Post!

De eerste ingeding omslagdoek is klaar om op de post te gaan! Ben benieuwd naar de reactie van de koper … Ik hoop dat het krijgen van de ingeding per post echt voelt als een leuk cadeautje om te krijgen. In ieder geval heel veel plezier ermee!

Nog meer nieuws… de eerste ingeding omslagdoek voor de kleintjes van Neonatologie I.C. kan geschonken worden aan het ziekenhuis! Dank jullie wel! En dat zo kort nadat de website online is gegaan. Ik hoop dat er nog vele mogen volgen.

post

© ingeding.nl - 2014